Urang Sunda

Suku Sunda ( Urang Sunda , aksara Sunda : ᮅᮛᮀ ᮞᮥᮔ᮪ᮓ ) mangrupikeun hiji kelompok étnis anu asalna ti beulah

Baca Selengkapnya